Om oss

Om Oss

Allt började i familjens Lindhs vindsrum 1953. En man i Mölnlycke hörde av sig och ville beställa två persienner till sin villa.
Lamell för lamell klipptes, hålen stansades, stegbanden knöts och linorna träddes. Allt skedde för hand och när persiennerna var klara tog Bertil Lindh sin cykel och trampade från Dalhemsgatan i Mölndal till Mölnlycke där han lämnade över persiennerna till den allra första kunden i Lindhs Rollos historia.

Sedan dess har mycket hänt, men vi tillverkar fortfarande persienner för hand efter konstens alla regler och det personliga mötet är fortfarande lika viktigt för oss oavsett om det handlar om en persienn till en privatkund eller stora volymer till ett företag. Vi tror att genom hantverk och personlig kraft så skapas en affär där kunden får produkter som löser deras behov och ökar deras livskvalité.

Vi på Lindhs Rollo kan med stolthet leverera en handgjord produkt från vår fabrik på Flöjelbergsgatan 8 A i Mölndal. Det familjära genomsyrar vår verksamhet och för oss är varje enskild medarbetare lika viktig. Sudda ut gränsen mellan inne och ute och låt dig inspireras av alla våra solskydd så lovar vi att skapa livskvalité på dina villkor!

Lindhs Rollo har ett stort utbud av högkvalitativa markiser, persienner, gardiner, lamell-, plisse- och rullgardiner till både privatpersoner och företag.
I vår moderna produktionsanläggning i Mölndal utanför Göteborg tillverkar vi varje solskydd enligt kundens önskemål, mått och behov. Vi erbjuder även möbler, lampor och mattor för utomhusbruk så att din uteplats, balkong eller trädgård kan bli ombonad och mysig.

Showroom & Butik

Kom förbi vårt showroom och butik på Flöjelbergsgatan 8A i Mölndal/Göteborg och inspireras av våra måttbeställda solskydd så lovar vi att skapa livskvalité på dina villkor! Självklart får du personlig rådgivning och tips på hur du skapar ett härligt hem oavsett om du vill skapa ett behagligt klimat inomhus eller utomhus
Välkommen in för att beställa dina nya solskydd, gardiner och markiser!