Inspireras av våra kunder

Rätt solskydd för härliga sommardagar i trädgården.

Familjen Andersson hade länge drömt om en mysig stuga nära både svampskog och badsjö. När en ledig tomt blev till salu i deras favoritområde utanför Mölndal var det inget svårt val. Tomten blev deras och de byggde ett vitt enplanshus i trä. Här ville de kunna njuta av härliga sommardagar oavsett väder. Ett stort trädäck byggdes och där skulle både familj och vänner kunna samlas för att sitta ute och umgås. De ville ha ett solskydd som både skapade en ombonad känsla och skuggade uteplatsen under varma sommardagar. Valet föll på vår terrassmarkis Fredås. Det är en traditionell terrassmarkis med tidlös design som passar i de flesta miljöer.

Familjen ville även skugga söderläget för att kunna njuta av solen under lediga dagar, men ville också hindra solen och värmen från att ta sig in i huset. Vi på Lindhs Rollo föreslog då fönstermarkisen Dalhem till deras södersida. Det är ett tidlöst och smidigt solskydd där duken ligger skyddad i en kassett. Dalhem är ett populärt solskydd för hemmet och har en kvalitativ akrylväv som kan väljas i många nyanser. Då familjens trähus är målat i vitt önskade de en ljusgrå väv med diskreta vita ränder till både sin terrassmarkis och fönstermarkis. Med rätt solskydd till huset kan nu familjen njuta av sköna sommardagar i många år framöver.

Mysigt vardagsrum med skräddarsydda gardiner.

Paret Blixt från Göteborg ville uppdatera sitt vardagsrum med nya gardiner. De var på jakt efter mjuka gardiner i skön kvalitet som skulle ge vardagsrummet en varm, mysig och ombonad känsla samtidigt som gardinerna skulle hjälpa till att dämpa ljusinsläppet. De kontaktade Lindhs Rollo och vi tipsade om vita linnegardiner med en något kraftigare struktur. Linnets vackra och rustika karaktär skapar ett exklusivt, men även mycket behagligt intryck och ljus till rummet.

Vi föreslog att gardinskenan skulle monteras i taket, det ger nämligen intrycket av ett luftigare rum och en högre takhöjd. Vi hjälpte kunden från gardinval till installation och nu hänger de måttanpassade och skräddarsydda linnegardinerna hemma hos paret Blixt. Resultatet blev precis som önskat och vi är lika stolta som kunden som verkligen blev nöjd över sina nya snygga gardiner.

gardiner hos kund
gardiner hos kund