Solskydd för företag & projekt

Effektiva solskydd till ditt företag, kontor eller nästa projekt

Våra solskydd är anpassade för att möta alla behov. Vare sig du söker ett solskydd eller solavskärmning för ditt företag, kontor eller arbetar som arkitekt, byggherre eller är fastighetsägare, så har vi det skydd mot solen just du söker. Vi har levererat och monterat olika typer av solskydd till många fastigheter och vi på Lindhs Rollo stöttar dig hela vägen från inspiration, produktval och installation. Vi kan självklart lösa specialanpassningar som passar ert behov, hjälpa er med energiberäkningar och förse er med prototyper av existerande modeller.

Vi har hjälpt både små och stora företag i Göteborg med omnejd med solskydd, men är självklart tillgängliga för företag runt om i Sverige som vill ha riktigt bra solskyddslösningar.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er ta fram anpassade solskydd för ert företag, fastighet eller nästa projekt, eller kontakta oss för mer information.

Arkitekter

Solskydd till arkitekters projekt.

Vi har länge arbetat tillsammans med arkitekter och vet vilka utvändiga solskydd som både löser era estetiska utmaningar samt skapar ett behagligt inomhusklimat. Våra kvalitativa solskydd kombinerar en snygg design och skapar energieffektivitet och lämpar sig för olika typer av fastigheter. Vi bistår gärna när du planerar och ritar dina kommande projekt. Vi erbjuder bland annat persienner och gardiner.

Byggherrar

Kompetent leverantör av solskydd till byggprojekt.

Vi vet hur viktigt det är att ha en trygg och stabil leverantör under byggprojekt. Lindhs Rollo har lång erfarenhet av att både leverera och montera solskydd till byggprojekt i Göteborgsområdet samt övriga Sverige. Våra erfarna montörer utgår från Mölndal och stöttar er under byggprojektet oavsett storlek. Vi har ett stort sortiment av olika solskydd och säkerställer att du får solskydden i tid. Vi arbetar självklart med både små och stora byggprojekt. Vi erbjuder effektiva solskydd som exempelvis utvändig solavskärmning, screens/vertikalmarkiser samt fasadpersienner och solskärmar/fast solavskärmning.

Fastighetsvärden

Rätt solskydd till din fastighet.

Att ha friska fastigheter som säkrar en god inomhusmiljö är viktigt för både fastighetsägare och hyresgäster. Genom att montera solskydd på din fastighet ökar värdet på fastigheten samt att de boende får en trivsam tillvaro. Dessutom kan solskydd vara energieffektiva och vi bistår gärna med tips och råd om vilka produkter som kan skapa energibesparing och högre fastighetsvärden.
Vi på Lindhs Rollo har stor kunskap om olika typer av solskydd och hjälper gärna till med produktval, färgval, väv samt olika råd om vilket solskydd som är bäst lämpat för din fastighet.

Bostadsrättsföreningar

Snyggt och effektivt solskydd till bostadsrätter.

Är det dags för er bostadsrättsförening att uppdatera fastigheten eller lägenheterna med solskydd? Vi har snygga lösningar för både invändigt och utvändigt solskydd och ett stort sortiment med bland annat klassiska rullgardiner, lamell- och plisségardiner för både balkonger, terrasser och uteplatser. Genom att gemensamt köpa in solskydd till era bostadsrätter kan ni dessutom få ett bra pris på solskydd.
Lindhs Rollo i Mölndal hjälper er hela vägen från idé och förslag på solskydd till installation!

Företag & kontor

Solskydd anpassade för kontor.

Våra solskydd som är anpassade för företagskontor, konferensrum och grupprum skapar en behaglig arbetsmiljö för de anställda. Gör de anställda en tjänst och se till att ditt kontor är skyddat mot solens strålar under hela arbetsdagen. Utöver att skydda mot att bländas av solen, kan våra solskydd även ge skydd mot värme och skapa en behaglig temperatur i hela kontoret.

Vi har under lång tid hjälpt många företagare skydda sina kontor med hjälp av våra solskydd. Är du intresserad av vilken solskyddslösning som passar för ditt företag och kontor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hotell, restaurang & uteservering

Skydda era besökare med stilrena solskydd

Ge era besökare skydd mot solen med hjälp av våra mångsidiga och anpassade solskydd. Vi har hjälpt flertalet restauranger skapa behagliga atmosfärer på sin uteservering med hjälp av våra parasoller, restaurangmarkiser, terrassmarkiser, korgmarkiser, vanliga markiser och pergolamarkiser. Komplettera gärna med våra olika värmare samt fina och sköna utemöbler

Till uteplatser och våra pergolamarkiser passar även våra vattenavvisande utomhusgardiner perfekt. Gardinerna ger en exklusiv och trevlig atmosfär samtidigt som de skyddar mot sol och insyn.

Kontakta oss så hjälper vi er!

Öppettider Butik & Showroom
Måndag – Torsdag 8:00-18:00
Fredag 08:00-14:00
Lunchstängt 12:15-12:45

Hitta hit

Effektiva solskydd för fastighet, kontor & offentlig miljö

Zipmarkis

Vår mest vindtåliga produkt som effektivt håller ute värmen och ger ett behagligt inomhusklimat.

Gardiner

Mjuka textiler ger en ombonad känsla och hjälper till med akustiken.

Rullgardiner

Rullgardiner går att få med många vävar, allt från screenväv för att hålla ute värmen till mörkläggande för ljusreglering.

Persienner

Med flexibelt ljusinsläpp fungerar den klassiska persiennen i de flesta miljöer.

Korgmarkis

En korgmarkis skyddar mot värme och sol samt ger fastigheten karaktär. Många företag använder korgmarkiser som reklamytor.

Ett urval av våra referensobjekt

Behaglig avskärmning med ljusa gardiner.

Genom att välja en ljus gardin till kontoret skapades en trivsam avskärmning i kontorslandskapet utan att ljuset försvann. Kunden önskade att det nybyggda kontoret skulle upplevas ljust och öppet, men där det fanns möjlighet till smidig avskärmning. Det var även viktigt att det skulle vara estetiskt tilltalande och att färgen skulle matcha deras företagsprofil samt logotyp. Därför föll valet på väven Titles i ljusblått. En transparent väv med fin struktur.

Diskret lösning med screens.

Zip Screen eller vertikalmarkiser som det också kallas är en modern och snygg lösning för kontor. Lindhs Rollo hjälpte till med en diskret lösning genom zipscreens i fönstersmygen som smälter in bra. Fasaden har rena linjer och är helt i plåt och genom att installera vertikalmarkiser på kontorsbyggnaden minskar värmeöverföringen drastiskt och skapar en behaglig inomhusmiljö för medarbetarna på kontoret. Hållbarhet har genomsyrat byggnationen och hela anläggningen är motordriven och går på sol- samt vindsensorer.

solskydd företag vertikal
vertikal solskydd företag
vertikal solskydd företag

Solskydd till anrik fastighet i Göteborg

Till en äldre fastighet i centrala Göteborg önskades ett diskret solskydd. Lindhs Rollo föreslog en korgmarkis i liknande nyans som fasaden så att solskyddet smälter in. Till den översta våningen valdes Markisolett som passar höga och smala fönster. Den löper vertikalt ned över fönstret för att därefter vinklas utåt.

Resultatet blev en effektiv solavskärmning och ett härligt ljusinsläpp utan insyn. Till våningen under valdes rundade korgmarkiser som bland annat passar höga fönster med en rundad överkant.

solskydd företag vertikal
vertikal solskydd företag
vertikal solskydd företag

Vanliga frågor & svar

Här besvaras ett par vanligt förekommande frågor om våra solskydd för fastigheter och företag.

Kan våra solskydd sänka energikostnader för fastigheter och företag?

Ja, våra solskydd kommer med flera fördelar, bland annat att de kan sänka energikostnaderna för fastigheten de är installerade på. För mer information om energibesparingar via solskydd, kontakta oss.

Går det att måttanpassa våra solskydd?

Ja, våra solskydd går att måttbeställda efter era önskemål.

Finns det möjlighet att skapa en anpassad design på solskydden, som utgår från företagets profil?

Tillsammans med oss kan ni få specialanpassade solskydd. Du kan välja bland massor av färger och varianter av våra solskydd.

Hur bidrar solskydden till att förbättra inomhusmiljön på arbetsplatser och kontor?

Våra solskydd hjälper till att skapa en mer behaglig inomhusmiljö i kontor och arbetsplatser. Solskydden bidrar till mindre ljusinsläpp, stabilare temperaturer och är dessutom stilrena.